1 januari 2013, att slå an en ton

Det är väl så det är, det gäller att finnas på hyllan om man ska ha någon chans. Nätkulturen liknar mer och mer en tänkande hjärna, där kvalitet, personlighet och aktivitet belönar sig. Oftast väldigt överraskande. Vi lever definitivt i informations- och kunskapssamhället med alla dess bra och dåliga konsekvenser. Där nyckelordet är uppdatering eller update.   Där media i vid bemärkelse är de nya produktionsformerna. Där film, mjukvara, musik, telefoner, dataprogram, spelprogram och andra kommunikationsverktyg är de växande handelsindustrierna.

Den 1 januari har en positiv känsla i sig och dagen börjar med en löparrunda på 10 kilometer. Texter skrivs, datorer säkerhetskopieras, Gustaf skypar på datorn och tar långpromenad med mamma. Klara har slagit upp ledarskapsböckerna och resrutter planeras för att knyta ihop det med kompisar. Det är som en liten byrå som går på helvarv. Här skulle behövas ett litet vertikalt vindkraftverk http://www.google.se/search?q=vertikala+vindkraftverk&hl=sv&tbo=u&tbm=isch&source=univ&sa=X&ei=2AHjUPuDF8-5hAf5p4CYBA&ved=0CD8QsAQ&biw=2085&bih=952 för att minska strömförbrukningen en smula. Eller en smart app som kan omvandla gymutrustning och motionscykel till electricitet.  När allt kommer omkring så finns det en faktor som avgör saker och ting.  Och det är energi. Att ha eller kunna skapa energi är faktiskt en färdighet som man får vara tacksam för. Nu gäller det alltså att fortsätta spela på dagens ton och se till att hela kompositionen blir bra 2013.

hp photosmart 720

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*