Glad Påsk

Skärtorsdagen är solig och fin. Halva dagen har vi suttit och jobbat fram slutversionen av avtalet kring hur arenan ska drivas. Sätten att lösa finansiering och hur man skapar ekonomi har varit på tapeten. Det gäller att gå bakom begreppen och resonera utifrån grundläggande sunt förnuft innan revisorerna får inta scenen. En sak har jag lärt mig under åren. Saker och ting måste ligga till sig och ett tu tre så hittar man en lösning. Det viktiga i affärer är inte minst relationerna. Att tala sanning och kunna summera olika personers tankar så att alla får med sig nått.  Till syvene och sista handlar det ytterst om vem som ska bestämma. Det finns alltid någon som har sista ordet. Oftast ligger denna person steget före och är mer insatt än de flesta. Är det kloka tankar som i detta fall är det inget problen. Det värsta är motsatsen. Till slut blev vi alltså klara och det blev tid till en vårutflykt i småland. I nästan alla hus syns påskens fjädrar i stora björkknippen. Även pulsen på trafiken känns under denna lilla utflykt.  Det fick bli en lång löprunda innan det blev mörkt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*