Eldsjälar

Vad det är kul att se framåtanda och hur vissa företeelser som nästan alla tror bara ska finnas i storstäderna kan leta sig ner i myllan i Eksjö och skjuta upp nya friska skott. Att som Erik Molin, civilekonom och designstrateg, kämpa med design och kultur kan ibland verka tröstlöst. Men Erik återkommer alltid med nya projekt, alla som  ligger i framkanten inom designområdet. Alltid glad och positiv. Tänk vilket utvecklingskraft för en ort. Nu drar en ny utställning igång den 14 april – Dialog och det är bara att buga och bocka.

Småland är idag Sveriges främsta möbeldesignregion. Till årets stora utställning DIALOG på Eksjö museum är tjugotvå frontgestalter inom småländsk design – designers, företagare, representanter för Möbelriket, Capellagården och Svensk Form Småland inbjudna. Vernissage 14 april, klockan 13.00. Återigen en fin utställning som visar att kreativiteten finns i periferin, där man kan ta ut svängarna och tänka i nya banor. På Fredag möts musik, design och konst på Vaxblekargården. Skulle detta möte ha skett i Stockhlolm skulle det varit slutsålt sedan ett halvår tillbaka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*