En dålig dag

Ibland funkar dagarna inte. Det är som en fotbollsmatch där man inte orkar springa eller där man känner att det inte går idag. Ungefär så kan en kontorsdag också se ut. Dåliga möten med Nordea Markets killarna från Malmö. Ekonomigenomgången ok, men hungrig och inte på hugget. Även mötet med utvärderingen kring brandstationen gick ganska dåligt. Dålig koncentration, dåliga tankegångar och ingen inspiration. Då krymper man själv och det är ungefär som en spelare utan självförtroende. Kan knappt prata, kan inte fylla upp kostymen eller ge någon riktning. Så kan det se ut ibland. En ljusstrimmla var tidningen från Gustafs skola där han ritat en jättefin bild på baksidan som var så personlig. Den här dagen är det bara att gräva ner. Synd eftersom dagarna i livet är så pass viktiga att man inte ska slösa bort dessa så här.  Skärpning med blick, koncentration och tydlighet. Imorgon kommer en ny gåva. Dags att hoppa ur mangeln.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*