6-pack

Det görs sig inte av sig själv. Att uthärda magdödaren med boll och plankan samt den nya tidens sitsup under cirka en timme känns sannerligen. Ordspråket att den som vill bli fin får lida pin stämmer till fullo. Det är en sådan där sommar då träningen för en framskjuten roll och gym varvas med löpning. Sonen som är 16 år klarar med än jag själv vilket är egendomligt med tanke på hur mycket träning jag gjort i min dag. Vi ligger brevid varandra och tar tid med mobilens tidtagarur och till slut får man vackert kapitulera. Därför har jag lagt in lite extra träning för att bjudare tuffare motstånd. Men priset är att man knappt kan äta frukost dagen därpå. Att köra en muskelgrupp i taget och grundligt är vår melodi. När detta är klart går vi över till axlar och armar. Att enbart använd sin kropp, utan järnskrot och redskap ger mer än gymmets alla maskiner. Även smidighet, balans och kordination får en stimulans. Detta lärda jag mig av kriminello. En tuff kille som börjat om och som var mycket duktig boxare. Han jobbade endast med sin kropp och övningarna fick med alla muskelgrupper. Övningar som man kan göra överallt, när som helst och som inte kostar nått.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*