Att skapa en verklighet

Det är efter sommaren och det känns lite svårt att få ihop trådarna och få greppet om verksamhet och framtidsplanerna. Det behövs en vecka innan man är inne i materian och kan börja strukturera upp arbetet. För det är så man gör, man sätter sig vid datorn, funderar, pratar, stänger igen dokumentet, funderar och skriver nytt och tänker i veckor. Till slut har man fått tag i alla delar och PLANEN har tagit form. Då börjar temat synas och var fokus ska ligga och hur man ska beskriva det som ska uppnås. Därefter gäller att förmedla planen, berätta om vad som ska hända och varför. Denna fas går från styrelsen till alla medarbetare i olika möten. Att ha en riktning och berätta om aktuella problem och hur vi ska lösa dessa ger en stabilitet. Därefter gäller att verkställa och genomföra alla ord och planer för att med allas hjälp, skapa den  verklighet som vi vill.  Verkligheten går att bearbeta och gestalta genom ett målinriktat och hårt arbete. Det börjar lite vilset på parkeringen vid kontoret efter semestern och slutar med att alla ska samlas för en kick-off på Stadshotellet. Kommunikationen kring vad man gör, både internt men framför allt externt ger ett försteg och betyder mycket. För övrig är det fantastiskt att debutboken Hundraåringen som klev ut genom fönstret har sålt i över två miljoner exemplar. Vilken exempellös framgång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*