Att komma hem

Det är härliga vyer med soldis över fälten. Luften är öländsk som den ska vara. Precis så här enkelt är det när saker och ting är rätt. Det behövs inget extra för att trivas. Det räcker med att gå ut och gå för att bli glad och uppleva den där extra dimensionen. Alvarsmarker som ligger stilla och en och annan människa syns men är upptagen med sina bestyr. Utanför rullar havet ett taktfast dån. Det är många boende runtomkring som är äldre och jag förstår varför. Här är det perfekta stället att avsluta sina dagar. Naturen är vacker och enkel. Marken är platt och det är lätt att gå. Hela omgivningen är lugn och går i sin gilla takt. De äldre är nyfikna, vänliga och uppskattar våra renoveringar som följs noggrant.  Idag fick jag höra att man inte ska måla i månader med bokstaven R i sig. Det har jag aldrig hört förut. Men det här får bli ett undatag enas vi om nu när solen strålar och det är cirka 13 grader ute. Tänk vad skönt det är. Allt råslit och alla irrvägar är som bortblåst. När man går i mål  är kampen glömd och glädjen tar över. Här ska vi parkera oss, med både en stor och liten prästgård.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*