Nätchock – första advent

Det är den första advent med stjärnor och ljusstakar i fönstren och julkransar på dörren. Första ljuset ska tändas i adventsstaken och hela december är som en ända stor nedräkning mot crescendot jul och nyår. Det är hektiskt med allt, det är julbord, luciatåg,  inköp av julklappar, besök i kyrkor, besöka sjuka, julstädning och matlagning, saker som ska blir klara innan årsskiftet och en hel del snöskottning och inte minst att hålla husen varma. Vi tänder ett ljus på morgonen, själv slår jag på datorn för att kolla vädret och hur snöläget ser ut plus kolla av mailboxen. Fram väller hundratals mail från wordpress som är kommentarer på den här bloggen och jag förstår ingenting. Är det möjligt och vad är det som händer? Schyssta och korta tillrop om att bloggen är bra. Jag sätter mig ner och läser igenom men det kommer in mer, så jag väntar med att publicera ut dessa.  Det känns inget bra att inte kunna svara men det är inte lönt när det är så många kommentarer.  Jag skriver inte för någon speciell eller uttänkt målgrupp. Jag bara skriver på med målet att under 2013 ge ut en verklig bok om en företagsledares dagbok när man gör på sitt egna sätt och utvecklar sina medarbetare. Det slår mig också vilken gränslös power det finns i nätet och om man lyckas göra bra och välgjorda saker, så finns en enorm bokmarknad därute.  Världen är helt sammankopplad. Även Googles utmärkta översättningsfunktion till nästan alla språk river barriärar och integrerar människor. Jag ska som en konsekvens av detta lägga till en Google översättfunktion till bloggen i och med att många är från andra länder. Stort tack till alla som skickat in kommentarer på bloggen, det inspirerar att fortsätta även om det är väldigt förunderligt och helt oväntat.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*