God jul och gott nytt år

Även om jag inte har skrivit lika mycket som tidigare så ökar antalet besökare till bloggen. Det inspirerar och driver på att  göra minst ett inlägg per vecka eller mer. Det är över 2 000 unika besökare som går in och tittar någon gång i månaden på denna blogg. Obegripligt.

Jag vill tacka er alla som går in och läser inläggen och önskar er alla en riktigt god och skön jul med mycket vila och umgänge. Jag rekommenderar alla att skaffa en blogg och ha som ett forum där man kan forma sin tankar och sortera upp alla tanketrådar och skapa en tydlig struktur. Språket är en viktig nyckel till nya tankar. Jag går snart in på fjärde året med denna blogg och jag hoppas att 2016 ska bli ett bra bokår för mig. Både att skriva en bok och att läsa mer böcker. Jag köpte Steven Jobs memoarer som jag ska ha som utgångspunkt för mitt läsande 2016.

Merry Christmas !