En skön film om Jönköpings största gårdsfest

 

Välkommen till Råslätt.

På ett dygn lyckas två killar i tjugoårsåldern som driver LNK i Jönköping fånga essensen av Jönköpings största gårdsfest och på ett personligt sätt vis tolka god integration och berikande mångfald. Det förstår vem som helst att det inte är någon enkel uppgift och briefingen på cirka 30 minuter inte var något direkt manus. Att bara hoppa och tro på sin grej gillar jag. Det är långt ifrån torrsim och krångel. Det är konst och film i sin renaste och enklaste form. Ibland blir det snabba puckar och detta projekt var ett sådant.

Resultatet är emellertid suveränt och superbra. Det visar vilken kraft och koncentration man har när man tror på det man göra och älskar det man gör. Engagemang och stark vilja slår alltid klass. På ett dygn gör de en film om integration som knappast någon går i mål med. Trots att det inte fanns tid för förberedelser.

Vi kommer anlita dessa killar många gånger till. Det är alltid en balans mellan att detaljstyra eller att lämna över ansvaret och bara ge riktningen. Det är få personer som man vågar överlämna ansvaret till, men här finns seriositeten och blicken trots åldern. Om några år kommer LNK (lägg det namnet på minnet) att vara extremt anlitade och dominera detta fält. Det är kul att upptäcka personer som man vet kommer att gå långt. Det syns i prestationerna och i deras sätt att ta sig an uppdraget. Det känns och går nästan att ta på.http://www.jp.se/article/de-ar-killarna-bakom-lnkstudios/

Nästa uppgift är att spela in Vätterhems företagspresentation och lägga ut den på Youtube.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*