En enkel programförklaring från ”familjen”

Dagarna i Göteborg är fyllda med glädje, energi och olika utmaningar. Det är verkligen inte alla kvällar som det blir löpning eller träning. Huvudet är trött av intryck och att bara sätta sig i soffan och samla ihop dagen är lika skönt som ett meditationspass. Vi är uppe i många processer där Göteborg går i bräschen, inte minst när det gäller arbetet med särskilt utsatta områden, ledarskapsutveckling, bostadsutveckling och nya samverkansformer mellan högskolor/forskning och bolagen/praktiken. Det finns en öppenhet och nyfikenhet att starkt bidra till det hållbara samhället från alla håll.

Bara kraften när vi i Familjebostäder, Poseidon och Bostadsbolaget krokar arm är enorm. Resurser, prestationer och ambitioner frigörs som gör att vi hittar lösningar i varandras resonemang. Vi har också gått vidare med samverkan med Chalmers när det gäller det gäller lagring av energi som komplement till dagens energisystem. Vi är mitt uppe i en valkampanj, diskuterar flexibla arbetssätt, utveckling av företagsplanen och nya strategier, trimmar nya sociala hållbarhetsorganisationer i Bergssjön och Tynnered samt pumpar på med renoveringar, utvecklar gränssnitt med våra partner och då har vi fortfarande inte öppnat våra kontor. Nästa vecka börjar en succesiv återgång och då äntligen får jag chansen att träffa alla live i etapper.

Här kommer så en enkel programförklaring från familjen och marschen mot kundkristallerna är inledd. På onsdag den 29 september är det paneldebatt på Elmia Future Living och på torsdag den 30:e, ny krönika om Boinflytandet som vi ska bli bäst på. Liksom koncernledning, ledningsgrupp, styrelsemöte, film, budget, årshjul 22, spånarkväll med 54 listan, esporthall med mera. Självtryck och självpåverkan när den är som bäst och roligast. Att få jobba med bostäder och andra människors hem och stadsdelar är en stor förmån. Liksom tillfällen att berikas av andras livsinsikter och lära sig ny saker hela tiden.